Değerli Bilim İnsanları, Kamu ve Özel Sektör Temsilcileri ve Öğrenciler,

Sizleri 15-16 Aralık 2018 tarihlerinde Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi’nde (İstanbul) gerçekleştirilecek 23. Biyomedikal Bilim ve Teknoloji Sempozyumu’na davet etmekten büyük mutluluk duyarız.

​Sempozyum, Biyomalzeme ve Doku Mühendisliği Derneği (BDMD) tarafındanBiyomalzeme ve Doku Mühendisliği Mükemmeliyet Merkezi (ODTÜ BIOMATEN) ve Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi'nin destek ve katkıları ile gerçekleştirilecektir.

​Ulusal olarak düzenlenen BIOMED2018-TR sempozyumu, Biyomalzeme, Doku Mühendisliği ve Rejeneratif Tıp alanlarındaki güncel gelişmelerin, Dünya’daki ileri düzey araştırmaların, laboratuvardan uygulamaya geçiş sırasında karşılaşılan sorunların, yeni yaklaşımların ve klinik uygulamaların tartışılacağı bir ortam oluşturacaktır. Amacımız, biyomalzeme ve doku mühendisliği alanlarında araştırmalarını yürüten bilim insanları ile tıbbi cihaz sektöründen yetkililer ve hekimler arasında iletişimi sağlamaktır.

BIOMED2018-TR sempozyumuna katılımınızı, değerli araştırmalarınızı ve görüşlerinizi paylaşmanızı diler, sizleri aramızdan görmekten büyük mutluluk duyacağımızı bildiririz.

Saygılarımızla,

Düzenleme Kurulu adına

Prof. Dr. Nesrin Hasırcı ve Prof. Dr. Vasıf Hasırcı

Sempozyum Web Sitesi:

www.biomed2018-tr.org (güncellemeler sürmektedir)

Düzenleyen Kurumlar:

Biyomalzeme ve Doku Mühendisliği Derneği

15 Kasım 2018: Özetlerin Gönderilmesi İçin Son Tarih
15 Kasım 2018: Standart Kayıt İçin Son Tarih [Bildiri (sözlü/poster) özetlerinin programda ve sempozyum kitabında yer alabilmesi için zorunludur.]
15 Aralık 2018: Geç Kayıt İçin Son Tarih
15-16 Aralık 2018: Sempozyum